Harmóniában bőröd ritmusával - szépségápolási napirend az élettelien ragyogó bőrért

Ha gondoskodsz a bőrödről, ő is vigyázni fog rád. A NAAVA éppen ezért összeállított számodra egy olyan szépségápolási rutint, amely maximálisan a bőröd igényeire van hangolva. A következő lépéseket betartva nem csak a bőröd válik tündöklően ragyogóvá, de te is harmonikusabbnak érezheted a reggeleket, nappalokat és éjszakákat is. 

Induljon ragyogóan a reggel!

 1. Felébredés után kezdd a napot néhány napüdvözlet jógagyakorlattal!

shutterstock_1033938349.jpg

 2. Ha reggel szeretsz zuhanyozni, a valódi felfrissülés jegyében az In The Flow Ápoló Cseppek Fürdőgéllel érdemes kezdeni a reggeli szépségápolási rituálét. Miért pont ezt javasoljuk? Mert ez a fürdőgél a bőr természetes ritmusával összhangban tisztít és ápol, elősegítve annak optimális működését. Holt-tengeri sótartalma kifejezetten magas koncentrációban tartalmaz értékes ásványi összetevőket és nyomelemeket, melyek a zöldtea-kivonattal együtt felfrissítik és ellenállóbbá teszik a bőrt. Így felkészítheted bőrödet az előtted álló nap kihívásaira!

3. A testünket borító bőr más felépítésű és kevésbé érzékeny, mint az arcbőr. Emiatt arcbőrünk eltérő tisztítást és ápolást igényel. Reggelente tisztítsd meg arcbőrödet az éjszakai krém maradványaitól az Aqua Moments arctisztító géllel, mely a benne található holt-tengeri iszap segítségével a pórusok mélyéről tisztít és felszínre hozza a szennyeződéseket, miközben a holt-tengeri só ásványianyag-tartalmával harmonizálja a bőrt.

shutterstock_1115019104.jpg

 4. Az öregedés kezdeti jelei ellen vedd fel a harcot a könnyen beszívódó Argan Beauty Bőrfeszesítő Arckrémmel, amely a  ránctalanító argánolaj mellett értékes gránatalma- és csipkebogyóolaj, antioxidáns hatású zöldtea-kivonat, valamint a bőr kiegyensúlyozott működését támogató holt-tengeri vizet is tartalmaz.

5. A szemkörnyék érzékeny, rendkívül finom bőréről se feledkezz meg! A Skin Harmony Üde Tekintet szemkörnyékápoló ideális sminkalap. Könnyen felszívódik, ugyanakkor hatóanyagokban gazdag, mely az érzékeny, szemkörnyéki bőr természetes ritmusához igazodik, és támogatja azt frissességének, feszességének megőrzésében.


Állítsd helyre bőröd kiegyensúlyozott állapotát minden este!

 1. A nap során felgyülemlett stresszel és fáradtsággal együtt távolítsd el arcodról a sminket és a bőrre került szennyeződéseket is. A holt-tengeri iszap mély pórustisztító hatásával rendelkező Aqua Moments 3 in 1 arctisztító gél éppen ezért az esti bőr megtisztításának is fontos eleme!

shutterstock_660492694.jpg

2. Az arctisztítás során a szennyeződésektől megszabadulunk, azonban az elhalt hámsejtektől nem. Éppen ezért hetente 2-3 alkalommal használd az Aqua Moments Bőrlágyító Arcradírt is, hogy bőrödet gyöngéden felfrissítsd. A tiszta, és egyenletesen sima bőr elérésének elengedhetetlen kelléke ez a bőrmegújító növényi összetevőkkel és a Holt-tengeri vizével gazdagított, gyengéd, mégis hatékony arcradír.

3. Ha zsíros a bőröd, az esti rituálé során használd az iszap-szappant, amely rendkívül mélyen tisztítja és alaposan ápolja a pattanásos bőrt. A benne található holt-tengeri iszap természetes módon szívja fel a felesleges faggyút, finoman hámlasztja a bőrt, egyúttal fertőtlenít, valamint leszárítja a mitesszereket és pattanásokat is. 26 féle ásványi anyaggal, nyomelemmel és gyulladáscsökkentő varázsmogyoró-kivonattal támogatja a bőr kiegyensúlyozott működését. Használhatod az arcon, vagy akár az egész testeden is, majd meleg vízzel öblítsd le!

4. Egy relaxáló fürdő lefekvés előtt segít elengedni a nap során felgyülemlett feszültséget, fáradtságot. Így könnyíti meg az elalvást, és segíti elő a pihentetőbb éjszakai pihenést, amely az egészség és a fiatalosan üde bőr titka. Miközben te elmerülsz a nyugtató hatású, stresszűző tengeri sós fürdővízben, a Holt-tenger vizében fellelhető magnézium a bőrön keresztül felszívódva segíti elő szervezeted optimális működését, az izmok ellazulását és a fáradtság megszüntetését.

shutterstock_524306647.jpg

5. Éjszaka, amíg te pihensz, a bőröd a megújulásán dolgozik. Ebben remekül tudod támogatni a selymesen lágy Argan Beauty Bőrfeszesítő Éjszakai Arckrémmel. Bőröd megújulásáról a ránctalanító hatású argán olaj, az intenzíven tápláló shea vaj, az anyagcsere-fokozó gingko-kivonat, és a holt-tengeri víz gondoskodnak.

6. A szemünk alatti finom bőr ápolásának az éjszakai órákban is ugyanakkora jelentősége van, mint a nappali védelemnek. A NAAVA speciálisan a szemkörnyéki érzékeny bőr ápolására fejlesztette ki a feszesítő Argan Beauty Revitalizáló Szemkörnyékápolóját. A marokkói argánolaj intenzív ránctalanító és bőrfiatalító képességét a különleges ásványi anyagokban gazdag holt-tengeri víz, az antioxidáns hatású szőlőmagolaj és a bőrkondicionáló enzimekben gazdag papajakivonat teszi teljessé.

shutterstock_239290645.jpg

7. A pihentető, nyugodt alvást szolgálhatja még, ha lefekvés előtt meggyújtasz egy gyertyát, és végiggondolod mindazt a jót, ami aznap történt veled.

Nem számít, hogy reggel 7 óra vagy éjjel 11 van, a NAAVA termékpalettáján megtalálod mindazt, ami elengedhetetlen a ragyogó, életteli bőr ápolásához. Próbáld ki, és iktasd be ezeket a lépéseket a napi szépség rituálédba, hogy bőröd valódi szépsége és egyenletes simasága a legjobb formájában tündökölhessen!