A NAAVA Skin Harmony Éjjeli Megújulás Arckrém lett a Hónap Kedvence a Krémmánián!

A NAAVA Skin Harmony Éjjeli Megújulás Arckrém az eddigi felhasználói vélemények alapján színötös értékelést kapott a Krémmánia oldalán! A krémet használók között rendkívül népszerű a termék praktikus kiszerelése, könnyű állaga és az egész éjszakán át tartó tápláló, hidratáló hatása. Mi mindent tud ez a krém és miben rejlik bőrszépítő titka? Mi is alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek!Éjszakai megújulás

Ha egészségesen tündöklő bőrre vágyunk, testünk természetes ritmusát követve támogathatjuk bőrünk regenerálódását. A nappali bőrápolás a legtöbb nő számára nem kérdés. Nagy erőkkel védjük bőrünket a napfény káros sugárzásaitól és a környezeti ártalmaktól is. Az éjszakai ápolás azonban már nem feltétlenül ilyen egyértelmű, pedig a minket védő kültakaró az éjjeli órák során épül újjá. Hogyan lehetséges ez?

shutterstock_564569767_1.jpg

Egyrészt testünk éjszaka termeli a melatonin nevű alváshormont, amely antioxidáns hatásának köszönhetően kisimítja a finom ráncokat és késlelteti bőrsejtjeink öregedési folyamatát, másrészt alvás közben bőrünk jóval fogékonyabb a hatóanyagok befogadására és raktározására, mint nappal. Az éjszakai bőrápoló krémek pontosan ezzel a működéssel harmóniában fejtik ki hatásukat: ilyenkor mélyen hidratálják és gazdagon táplálják a fáradt arcbőrt.

A NAAVA Éjjeli Megújulás titka

Mitől olyan különleges ez az éjszakai arcápoló? A legfontosabb talán, hogy ez a kellemes textúrájú krém a bőr természetes ritmusához igazodik és intenzíven támogatja annak éjszakai regenerálódását. 

ejjeli-megujulas-arckrems9-300-300.png

A bőr hidratálásáról és táplálásáról olyan értékes összetevők gondoskodnak, mint a holt-tengeri víz, az aloe vera, a gránátalma-kivonat, a jojoba olaj vagy a shea vaj.

Értékes összetevők az átfogóan regenerált, üde arcbőrért

A különleges ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó holt-tengeri víz és az aloe vera megszünteti a vízhiányt, míg a gazdagon tápláló shea vaj értékes lipidekkel tölti fel a bőrt. A bőr rugalmasságának helyreállításáért a kollagén és az erőteljes antioxidáns, öregedésgátló zöld tea- és gránátalma-kivonat felelnek. Bőrtápláló és hidratáló hatásuk miatt értékes összetevői ennek a krémnek a jojoba-, valamint a mandulaolaj, míg a kamillakivonat remek gyulladáscsökkentő, így nyugtatja a kipirosodott, irritált arcbőrt.

Azonban nem csak mi állítjuk, hogy az Éjjeli Megújulás krém hozzájárul a feszes, kisimult arcbőrhöz. A termék felhasználói mind színötösre értékelték a krém értékes összetevőit, a kiszerelését és a hatását is. Hogyan vélekednek ők a NAAVA Éjjeli Megújulás Arckrémről?

Felhasználóink mondták

Az első felhasználói vélemények alapján a pumpás kiszerelést roppant praktikusnak találjátok, hiszen a krém így jól adagolható, ráadásul nem oxidálódik, nem szennyeződik. Többen örömmel tapasztaltátok, hogy a krém gyorsan felszívódik, nincs ragacsos érzet utána és a hidratáló hatását is sokan méltattátok.

shutterstock_1115019104.jpg

Az érzékeny, kombinált és zsírosabb bőrűek is bátran használhatják, mert  pattanásokat sem okoz. Bár éjszakai krém, mégis könnyed állagú, nagyon enyhe, kellemes, púderes jellegű illattal. Véleményeitek alapján valóban segít a vízhiányos állapotokon, és láthatóan táplálja a bőrt, és finomítja a ráncokat.


Hol szerezheted be?

Nem csak az a nagyszerű hírünk van, hogy ilyen elismerésben részesült a NAAVA Éjjeli Megújulás Arckrém, de a hét újdonsága, hogy egyre több helyen érhetitek már el a többi NAAVA termékkel együtt.  Hiszen mostantól ország bármely pontjáról rendelhettek magatoknak NAAVA termékeket az Unipatika webshopjából

Ha pedig személyesen szeretnétek minél több NAAVA termékkel megismerkedni, akkor irány a budapesti Mammutban lévő Unipatika, de ugyanúgy vásárolhattok ezentúl készleten lévő NAAVA kozmetikumokat a Westendben, Corvin Plázában és a budaörsi Tescoban működő Unipatikákban is.

Egy biztos: Akkor fogod igazán értékelni ezt az éjszakai krémet, ha kipróbáltad, és a saját bőrödön tapasztalod annak minden előnyét! Írd meg nekünk is, a te arcbőröd hogyan szépül napról-napra a NAAVA Skin Harmony Éjjeli Megújulás Arckrémmel!