Csipkebogyó olajjal a puha, selymes bőrért

Ha már minden kozmetikai terméket kipróbáltál, de úgy érzed, bőröd még mindig nem olyan porcelán-simaságú, mint szeretnéd, jó helyen jársz! Talán már hallottál a csipkebogyó olaj bőrszépítő és ránctalanító hatásáról is - de vajon tényleg van annyira értékes összetevő, mint azt a körülötte lévő felhajtás sugallja? Mi is kíváncsiak voltunk, hát kiderítettük! Ha te is szeretnéd tudni, hogy extrém magas C-vitamin tartalmán túl mi mindent tud még ez a növényi olaj, mindenképpen olvass tovább! 

A csipkebogyó magjából és húsából hideg sajtolással nyert olaj esszenciális zsírsavakban, értékes vitaminokban, és antioxidánsokban is bővelkedik, ezek pedig köztudottan csodákra képesek a bőrrel.karen-stahlros-8coczyup3uw-unsplash.jpgTermészetes bőrfiatalító hatása már egészen rövid idő alatt láthatóvá válik arcbőrödön, ráadásul nem is tartozik a megfizethetetlenül drága hatóanyagok közé. Túl szép, hogy igaz legyen? Mégis igen sokan esküsznek rá. Katalin hercegné, Madonna, Kate Hudson - csak hogy néhányat említsünk azon hírességek közül, akik mindenféle varázs összetevőjű méregdrága kozmetikumok helyett a csipkebogyó olajat említik a bőrápolási rutinjuk egyik pótolhatatlan kellékeként. Pedig az a hatás, amit ők felfedeztek, nem újdonság, hiszen már a maják és az egyiptomiak is használták a csipkebogyó olaját gyógyító hatása miatt. Lássuk csak, milyen bőrszépítő hatással bír ez az első őszi fagyok idején beérő piros kis bogyó?

Hidratálás

A puha, selymes bőr egyik kulcsa a megfelelő hidratálás. Ez pedig különösen nagy feladatok elé állít minket az extrém időjárási viszonyok között, illetve az évek előrehaladtával.shutterstock_633418799_sm.jpg A csipkebogyó olajban fellelhető esszenciális zsírsavak gazdagon táplálják a száraz, érzékeny bőrt. Mivel az olaj lehatol a mélyebb rétegekbe is, így a benne lévő antioxidánsokat eljuttatva a sejtekig, hozzájárul azok megújulásához is. 

Ráncok ellenszere

Az apró ráncok és a finom vonalak halványítására a nőknek már a 30-as éveiktől elkezdődően érdemes figyelmet fordítaniuk. Erre remek megoldás lehet a csipkebogyó olaj, amely az A- és C-vitamin, valamint az antioxidáns-tartalma miatt mint egy természetes vasaló simítja ki az apróbb mimikai ráncokat és szarkalábakat. 

Üde tekintet

A kevés pihenés, a sok feszültséggel járó munka és a teendők végeláthatatlan sora a szemünk körüli érzékeny, puha bőrön hagyják a legláthatóbb nyomot. shutterstock_614668037_sm.jpgA csipkebogyó antioxidáns-összetevői gondoskodnak a szem alatti duzzanatok visszahúzódásáról, a sötét karikák eltüntetéséről. Az Üde Tekintet szemkörnyékápolónk első számú összetevője éppen emiatt lett ez az esszenciális növényi olaj. 

Fényes, rugalmas arcbőr

A piros kis bogyó magjából nyert olajban található vitaminok segítik, hogy a bőr visszanyerje korábbi rugalmasságát. Gyulladáscsökkentő és összehúzó hatásainak köszönhetően pedig kiváló ellenszere mind a pattanásoknak, mind a tág pórusoknak.
shutterstock_243260476_sm_1.jpgHa rugalmas, ragyogó arcbőrre vágysz, mindenképp érdemes olyan arckrémet választanod, amely összetevői között a csipkebogyó olaj is szerepel. Termékeink közül nappalra az Argan Beauty Bőrfeszesítő Arckrémet, éjjelre pedig az Argan Beauty Bőrfeszesítő Éjszakai Arckrémet ajánljuk neked. 

Mivel a csipkebogyó olaj hatásai igen rövid időn belül láthatóvá válnak az arcon, így nem szükséges, hogy elhidd nekünk, valóban ennyi bőrszépítő hatással bír-e ez az esszenciális növényi olaj. Próbáld ki magad, valóban ennyire hatásos-e az arcbőr ápolásában! Mi itt leszünk, hogy elmondd a tapasztalataidat termékeinkkel kapcsolatban!