Last minute cellulit-elleni küzdelem holt-tengeri iszappal

Azt hiszed, már úgyis minden mindegy, hiszen itt a nyár? Dübörög a strandszezon és még mindig nem érzed teljesen felkészülve magadat a bikini-szezonra? A holt-tengeri iszappakolás cellulitkezeléssel kiegészítve gyors és hatékony segítséget nyújt a narancsbőr elleni küzdelemben. Miben rejlik a holt-tengeri ásványok ereje, és milyen bőrszépítő hatással bír az iszappakolás? Már mondjuk is! shutterstock_550227451_sm.jpg

Gyógyhatású fürdőszeánsz az otthonodban

Ha Kleopátra elég jónak találta a holt-tengeri iszapot, talán megér egy próbát, nem igaz? Már az ókori emberek (köztük a nagyhatalmú fáraók) is a Holt-tenger gyógyhatású vizében merítkeztek meg, ha szépülni, gyógyulni vágytak. Az innen származó iszapot annyira értékes szépségipari hatóanyagnak tartják, hogy a mai napig  turisták százezrei zarándokolnak el érte a Holt-tengerhez.shutterstock_542499865_sm.jpgVan viszont egy remek hírünk! Nem kell egészen Izraelig utaznod, ha a holt-tengeri iszap értékes összetevőivel szeretnél szépülni! A NAAVA elhozta neked a 100%-os tisztaságú, eredeti holt-tengeri iszapot, amelyet immár a saját fürdőszobádban kenhetsz magadra!

Bőrszépítő holt-tengeri ásványok

A Holt-tengeri só és iszap gyógyhatása nem csupán mítosz. A tenger medrében összesűrűsödött, nagyon magas sótartalmú tiszta iszap extrém koncentrációban tartalmazza a Holt-tenger egyedülálló ásványi összetevőit, és évezredek óta varázsolja különleges élménnyé a test és a bőr ápolását. Az eredeti, természetes iszap a bőrödön keresztül méregtelenít, miközben elősegíti a bőr teljes megújulását.shutterstock_416425624_sm.jpgHasználatával az egész test rugalmasabbá, fiatalosabbá válik. Ráadásul cellulit-kezeléssel kiegészítve a narancsbőrrel szemben is hatékonyan veszi fel a küzdelmet!

Iszappakolással a narancsbőr ellen

A tiszta holt-tengeri iszap extrém magas ásványi anyag-tartalmának köszönhetően csodákra képes a cellulit elleni küzdelemben. Az iszap egyedülálló ásványi összetevőit masszírozással ötvözve a vérkeringés fokozódik, a bőrön keresztül pedig méregteleníti a testet és elősegíti a bőr megújulását.

shutterstock_304318427.jpg

Ráadásul az iszappakolás testradírként is alkalmazható. Egyszerűen csak hagyd megszáradni a bőrödön, és már dörzsölheted is!

 Ugye milyen egyszerű? Iszappakolásra fel, és máris jöhet a strandtáska, a naptej, a törölköző, és persze a bikini! Az újra fiatalosan puha és ragyogó bőrrel többé nem kérdés, hogy le merd-e dobni a sortodat a strandon!