Bemutatkozás

NAAVA - A Holt-tenger kincsei
mostantól az Ön fürdőszobájában

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte. Termékeinket kizárólag gyógyszertárakban forgalmazzuk.

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

NAAVA Aqua Moments - Lassul a légzés, kisimul a test, megpihen a lélek. A pillanatról szól, amikor a hétköznapok sodrásából a fürdőszoba varázskapuján átlépve feloldódhatunk a Holt-tenger lágy ölelésében.

NAAVA Argan Beauty - Két világ találkozásából új szépség születik. Két különleges, ősi szépségápolási kultúrát ötvöz: a Holt-tenger bőrszépítő kincsit Marokkó argán aranyával gazdagítja.

NAAVA Skin Harmony - Szépítő növényi esszenciák a bőr életteli ritmusában. A test természetes ritmusával összhangban tisztít, táplál és regenerál holt-tengeri ásványok és értékes növényi kivonatok páratlan elegyével.

További információk: www.naava.hu