Szépséges ajándékötletek karácsonyra

Anyunak, a barátnődnek és a huginak is kellene valami ajándék karácsonyra? De a meglepi legyen különleges, férjen bele a költségkeretbe és még örüljön is neki a megajándékozott? Nem egyszerű a feladat, de nem reménytelen! Összeállítottunk egy listát, amelyből szemezgetve biztosan olyan ajándék kerül a fa alá, amely sikert arat a hölgyek körében.shutterstock_232328158.jpg

SZÉPSÉGESSZENCIÁKKAL A FIATAL BŐR SZOLGÁLATÁBAN

Aqua Moments Fürdősó

A legendák szerint Kleopátra a Holt-tenger kincseinek köszönhetően őrizte meg mágikus szépségét. Szerencsére azonban ma már nem kell egészen a Holt-tengerig utaznunk, hogy megmerítkezhessünk a holt-tengeri víz értékes ásványianyagaiban. Elmerülve egy holt-tengeri sós fürdőben, a saját otthonunkban élhető át az évezredes, gyógyhatású fürdők jótékony, testet-lelket felfrissítő hatásai.

naava_31.png

A NAAVA holt-tengeri fürdősói értékes növényi esszenciákkal– mint például levendula-, eukaliptusz-, vagy rózsaolaj – gazdagítva érhetőek el. A levendulaolaj nyugtató hatású, az eukaliptusz-kivonat az izmokra hat jótékonyan, míg a rózsaolaj nem csak varázslatos illatával röpít a szépség birodalmába, de bőrszépítő hatással is bír. A rozmaringolaj keringésjavító, míg a kamilla gyulladáscsökkentő hatással bír. Ha nem tudsz választani az izgalmasabbnál izgalmasabb illatok és hangulatok közül, különleges karácsonyi meglepetés lehet egy válogatás a NAAVA különböző növényi esszenciákkal gazdagított, 100 g-os kiszerelésű fürdősóiból.

Aqua Moments Hidratáló Arckrém

Az Aqua Moments hidratáló krém nem hiányozhat egy fiatal nő szépségápolási termékei közül sem.

naava_arckrem.jpg

A Holt-tenger egyedülálló ásványianyag összetételének és a benne lévő algának köszönhetően ez az arckrém bőrmegújító, gazdagon tápláló és mélyen hidratáló hatással bír. Mivel nagyon könnyű állagú, így hamar felszívódik, ám hidratáló hatását egész nap megőrzi.

MIVEL LEPD MEG A PÁRODAT?

Aqua Moments Holt-tengeri Tiszta Iszap

Ha igazán különleges, nem mindennapi ajándékkal akarsz kedveskedni, ne is keress tovább, hanem bátran válaszd a NAAVA Aqua Moments Tiszta Iszapot. Ezzel a termékkel a megajándékozott a saját fürdőszobájában élheti át az évezredes, gyógyhatású fürdőszeánszok varázslatos hangulatát.

naava_33.png

A tiszta iszap extrém magas koncentrációban tartalmazza a Holt-tenger egyedülálló ásványi összetevőit, és ezernyi generáció óta különleges élménnyé teszi a test és a bőr ápolását. Az eredeti, módosítatlan összetevőjű természetes iszap a bőrön keresztül méregteleníti és feszesíti a testet, miközben elősegíti a bőr teljes megújulását.

Aqua Moments Q10 Ránctalanító Nappali Arckrém

Egy nő fürdőszobájában alapkellék a nappali arckrém, így ha ilyen meglepetésben gondolkozol, biztosan örömteli fogadtatásra talál majd az ajándékod. Az Aqua Moments ránctalanító arckrém egyértelműen remek választás a 30 év feletti hölgyek számára.

 naava_17.png

Az öregedésgátló Q10 koenzim mellett további értékes, hidratáló növényi esszenciákkal és Holt-tengeri ásványokkal teszi ellenállóvá, rugalmasabbá a bőrt. Ez a könnyen felszívódó nappali arckrém sminkalapként ideális, hiszen nem hagy csillogó, zsíros érzetet.

BŐRSZÉPÍTŐ AJÁNDÉKOK ANYUNAK VAGY A NAGYINAK

Argan Beauty Bőrfeszesítő Arckrém

Ez a könnyű állagú nappali krém egész napos bőrtápláló hatással bír, melyet a ránctalanító argánolaj mellett értékes gránatalma- és csipkebogyóolaj, antioxidáns hatású zöldtea-kivonat, valamint a bőr kiegyensúlyozott működését támogató holt-tengeri víz egészít ki.

naava_35.png

Ebben a termékben a Holt-tenger bőrszépítő kincsei Marokkó argán olajával gazdagodva gondoskodnak a bőr megújulásáról és ragyogásáról.

Argan Beauty Tápláló Sampon

Az Argan Beauty Tápláló Samponban a rendkívül tápláló, fiatalító hatású marokkói argán olajat egyedülálló összetételű, holt-tengeri ásványok gazdagítják.

 naava_30.png

Különleges ápolásban részesítik a fejbőrt, elősegítve annak kiegyensúlyozott működését, miközben kamillavirág-kivonat, aloe vera és szőlőmagolaj teszi teljessé a haj kíméletes tiszítását. Rendkívüli tápláló és sejtmegújító hatásának köszönhetően ez a termék bátran használható bármely hajtípusra, és akár dauerolt, festett, igénybevett hajra is.

Az unalmas és ciki ajándékok helyett a család női tagjait idén lepd meg valami igazán különleges és értékes, bőrszépítő termékkel! A hétköznapi drogériás vagy már megszokott más patikai márkákhoz képest a NAAVA újdonságaiból összeállított ajándékcsomaggal biztosan szépségesen indul az idei ünnepi szezon!