Két világ találkozása – a holt-tengeri összetevők és az argánolaj ötvözése

A Holt-tenger egyedülálló ásványi összetételű vize tápláló, revitalizáló hatású, bőrmegújító képessége ősidők óta ismert. Marokkó folyékony aranyát, az argánolajat pedig sokan a fiatalság forrásának tartják. Mi történik, ha ezt a két értékes összetevőt ötvözzük? Tarts velünk, és elmeséljük!

 Holt-tengeri ásványok a szép bőr szolgálatában

A Holt-tengerből származó só és iszap rendkívül magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően segíti bőröd megújulását, miközben ellazítja testedet. Már Kleopátra is ismerte a holt-tengeri sós víz titkát. A fennmaradt írások szerint a fáraónő kora előrehaladtával a holt-tengeri fürdők öregedésgátló hatásának köszönhetően őrizte meg mágikus szépségét. Szerelmével emiatt hódíttatta meg a holt-tengeri területeket, így szerezve kizárólagos jogot az itt fellelhető kincsekre.

shutterstock_648831025.jpgAmi működött 2000 évvel ezelőtt, bizony napjainkban is megállja a helyét: a holt-tengeri sókban lévő ásványok hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, fenntartják a bőrnedvesség ideális állapotát, enyhítik az izommerevséget. Miközben tisztítják és fertőtlenítik bőrünket, mélyen hidratálják is azt, így fiatalítva meg bőrünket és simítva ki a ráncokat.

A szépség elixírje

A Marokkó aranyának is nevezett argánolajat méltán tartják a fiatalság forrásának. Az argánfa diószerű terméséből kézi sajtolással kinyert értékes olaj rendkívüli összetevői miatt a szépségiparban sokoldalúan felhasználható haj- és bőrápoló szer. E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban is igen gazdag, mellékhatásoktól mentes, így bármilyen bőrtípusra kiválóan alkalmazható. Milyen titkokat rejt ez a selymes csoda?

shutterstock_272468282.jpg

Elősegíti a pattanások, aknék mielőbbi gyógyulását, hidratálja és gazdagon táplálja bőrödet, valamint ránctalanító hatással is bír. Az argánolaj amellett, hogy visszaállítja bőröd megfelelő nedvességtartalmát és simává, puhává teszi bőrödet, támogatja a bőr sejtmegújító képességét is. Rendszeres használatával bőröd újra bársonyosan puhává, gazdagon táplálttá, fiatalosan feszessé válik. És a ráncok? Segítségével a legtöbbjüknek búcsút inthetsz!

A holt-tengeri sók és az argánolaj ötvözése

A holt-tengeri sók és Marokkó aranyának ötvözésével egyszerre két, ezeréves hagyományokkal bíró szépségápolási kultúra ölt testet: a Holt-tenger bőrszépítő kincseit az intenzív ránctalanító és bőrfiatalító hatású argánolaj egészíti ki. Ennek a két különleges, ősi szépségápolási kultúrának az ötvözéséből pedig megszületik az, amitől bőröd valósággal újjászületik! Bőröd így egyszerre töltődik fel értékes hidratáló tápanyagokkal és a harmonikus működését elősegítő ásványokkal, nyomelemekkel. Az eredmény? Bőröd egész nap ellenáll a környezeti ártalmaknak, miközben megőrzi rugalmasságát és selymes puhaságát. Rendszeres használatával a ráncok kisimulnak és bőröd újra fiatalosan puha és bársonyos lesz.

shutterstock_610873265.jpg

A Holt-tenger vizének értékes összetevői és az argánolaj bőrfiatalító, ránctalanító hatóanyagai külön-külön is csodákat tesznek a bőrrel. Ezt a két rendkívüli összetevőt ötvözve hatásuk egymást támogatva szolgálja bőröd intenzív hidratáltságát, megújulását, és életteli, fiatalos ragyogását!

Jövő héten tovább kalandozunk a bőrszépítő szérumok világában. Gyere, tarts velünk a folytatásban is!